Print 3D cu ColorFabb WoodFill

Acest material este un filament ce imită textura lemnului și are în compoziția să 70% PLA și 30% fibre de lemn reciclate, oferind pieselor un finisaj asemănător lemnului autentic.

 

 

 • Se printează la: 190-205 °C

 

 

 

ColorFabb BambooFill pentru printare 3D

Filament ce are o textură de bambus compus din 80% PLA și 20% fibre reciclate de bambus, oferind pieselor printate un finisaj original.

 

 

 • Temperatură de print: 195-220 oc

 

 

 

 

Imprimare 3D cu EasyWood Coconut

EasyWood Coconut reprezintă un filament din lemn tropical ce arată, se simte și miroase a lemn real. Acesta are în compoziția sa un amestec unic format din particule de nucă de cocos fărâmițate și polimeri, ceea ce îl face ușor de folosit în procesul de printare 3D. Filamentul EasyWood Coconut e foarte rezistent în mediile cu o umiditate ridicată, fiind superior filamentelor cu textură de lemn normal.

 

 

 • Temperatură de print: 190-205 °C

 

 

3D print cu LayWood Flex

Acest material reprezintă un filament ce imită textura lemnului și, în funcție de temperatura la care se realizează printarea, se pot obține părți mai deschise sau închise la culoare, astfel mimând efectul ”inel de copac”, efect foarte căutat de cei care își doresc obiecte din lemn natural realizate cu un 3D printer. LayWood Flex este flexibil și, totodată, foarte rezistent.

 

 • Temperatură imprimare 3D: 185-255 °C

 

 

 

Carbon Fiber

Filament dur, din PLA armat cu fibre de carbon. Acest material a fost special conceput pentru piesele solide și rigide. E colorat în negru și are o strălucire metalică.

 

 

 • Temperatură imprimare 3D: 190-210 °C

 

 

ColorFabb GlowFill

Acest filament face piesele printate să strălucească. În timpul zilei, piesele au o culoare crem, cu un finisaj nedet, iar pe întuneric strălucesc.

 

 

 • Procesul de printare se realizeză la 200-210 °C

 

 

Print 3D cu ColorFabb PLA/PHA

Filamentul Colorfabb este o combinație unică între PLA și PHA (Polyhydroxyalkanoate). Acesta are o densitate mai mare decât PLA-ul și, prin urmare, este mai puțin casant. Oferă o aderență foarte bună între straturile printate.

 

 

 • Procedeul de print se realizează la 215-230 °C

 

 

 

Ninja Flex

 

 

 • Filament termoplastic, cu ajutorul căruia se pot obține piese flexibile cu proprietăți elastice.
 • Oferă o înaltă calitate și fiabilitate pieselor iar adeziunea între straturi este excelentă.
 • Temperatură printare: 210-225 °C

 

 

 

 

ColorFabb Bronze Fill/CopperFill

Filament cu textură de Bronz sau Cupru cu o greutate de aproximativ 3 ori mai mare față de celelalte tipuri de filamente (PLA/PHA/ABS). Excelent pentru realizarea de bijuterii sau busturi.

 

 • Procedeul de print se realizează la 195 – 220 °C