Prețuri

 

Prețul pentru printarea 3D ține cont de greutatea efectivă a piesei, greutate ce se obține după încărcarea modelului 3D în software-ul numit Simplify 3D. Acest software pregătește modelele 3D pentru printarea 3D.

Prețul nu variază în funcție de calitatea la care sunt printate piesele, calitatea standard folosită fiind 0.1 mm (100 de microni). Mici creșteri ale prețului (ce se discută în prealabil cu clientul) pot apărea doar în cazul în care clientul dorește neapărat o rezoluție mai bună decât cea standard, sau dacă printarea 3D a proiectului durează peste 10 ore. De asemenea, prețul poate scădea dacă se folosește o rezoluție mai slabă decât cea standard (lucru posibil la formele simple, si doar la cererea clientului).

 

Material Culori Preț / Gram
 PLA Alb
Negru
Verde
Galben
Roșu
Albastru
Gri
Semi-transparent
Turcoaz
Bej
Maro
Mov
Roz
Violet
Portocaliu
2,5 Lei / Gram
ABS Alb
Negru
Verde
Galben
Roșu
Albastru
Gri
Semi-transparent
Turcoaz
Bej
Maro
Mov
Roz
Violet
Portocaliu
2,5 Lei / Gram
Materiale speciale NinjaFlex – Flexibil
InnoFlex – Flexibil
Nylon
Woodfill – Aspect și textură de lemn
Copperfill – Aspect și textură de cupru
Bronzefill – Aspect și textură de bronz
Glow in the dark – Fosforescent
EasyWood Coconut – Aspect și textură de nucă de cocos
Altele
3,5 Lei / Gram

Tabelul de mai sus este informativ, pentru fiecare culoare există între 1 și 3 nuanțe diferite. De asemenea, adăugăm lunar în portofoliu culori și materiale speciale noi.

Serviciul de proiectare 3D este tarifat cu 100 lei / oră, iar durata estimativă necesară fiecărui proiect se stabilește în urma unei discuții între client și inginerul proiectant.

Serviciul de modelare 3D este tarifat cu 150 lei / oră, iar durata estimativă necesară fiecărui proiect se stabilește în urma unei discuții între client și artistul modelator.

Serviciul de scanare 3D, incluzând post-procesarea, începe de la 200 lei / obiect, limitările de mărime ale obiectului fiind date de către caracteristicile scannerelor 3D. Dacă obiectul ce se dorește scanat este foarte dificil, iar post-procesarea durează mai mult de o oră, la prețul final se adaugă și timpul corespondent la preț de modelare 3D.

Serviciul de vopsire a obiectelor printate cu vopseluri acrilice este tarifat cu 80 lei / oră, iar durata estimativă necesară fiecărui proiect se stabilește în urma unei discuții între client și artist. Prețul nu variază în funcție de numărul de culori folosite.

Serviciul de mentenanță pentru imprimantele 3D este tarifat cu 80 lei / oră la sediul nostru, și 120 lei / oră la locația clientului. Acest tarif nu include eventuale piese de schimb sau piese printate. Durata estimativă necesară fiecărei reparații se stabilește în urma unei discuții între client și tehnician.

De asemenea, importăm echipamente pentru printare 3D și scanare 3D, precum și materiale pentru 3D printing. Filamentele pentru 3D Print provin de la fabricanți testați de noi, iar echipamentele sunt aduse în urma unei analize a nevoilor efectuată de către noi împreună cu clientul, pentru a identifica exact modelul cel mai potrivit. Prețurile comunicate vor fi finale, societatea nefiind plătitoare de TVA. Oferim acest serviciu inclusiv pentru programul Startup Nation.