Despre noi

Cum a luat naștere 3D Printare Scanare

Ideea firmei noastre de print 3D a luat naștere în 2008, într-o cameră de cămin din Regie. Pe atunci, Alexandru, Cătălin și Bogdan erau încă studenți la Politehnică, dar fiecare își dorea să realizeze ceva pe cont propriu. După câțiva ani de experiență în domenii legate de inginerie, cei patru s-au hotărât să-și înființeze propria companie de printare 3D. Cu timpul, au învățat mai multe despre acest domeniu, iar astăzi firma noastră oferă o gamă mai largă de servicii:

 • Printare 3D
 • Scanare 3D
 • Proiectare 3D
 • Consultanță
 • Workshopuri

Echipa firmei noastre de print 3D

 

Alexandru-Sebastian Sandu

General Manager

Cătălin Samfira

Inginer proiectant

Bogdan Țurlea

Inginer electronist

Valorile noastre

Întreaga activitate a companiei noastre de printare 3D se bazează pe un set de principii și valori pe care le respectăm întotdeauna, indiferent de amploarea proiectului sau de clientul care apelează la serviciile noastre. Fie că ești o persoană fizică și vrei să realizezi o imprimare 3D a unui obiect personal, fie că reprezinți o firmă care dorește realizarea unui logo prin procedeul de print 3D, poți fi sigur că prin colaborarea cu 3D Printare Scanare te vei bucura de servicii de calitate superioară, de rapiditate și seriozitate. Printre valorile care stau la baza activității firmei noastre, vei regăsi:

 • Seriozitate
 • Respect față de clienți
 • Încredere
 • Promptitudine
 • Profesionalism
 • Responsabilitate
 • Implicare
 • Pasiune

Atunci când apelezi la serviciile 3D Printare Scanare, poți fi sigur că vom face tot posibilul pentru ca produsele tale să se încadreze în cele mai înalte standarde, iar colaborarea dintre tine și firma noastră va fi ireproșabilă. Fie că vrei să realizezi un obiect prin procedeul de print 3D, fie că ai nevoie de alte servicii, precum 3D design sau scanare, echipa noastră se va strădui să îți ofere o experiență inedită.

De ce să alegi 3D Printare Scanare

Firma noastră a fost înființată după o documentare amănunțită și după un studiu riguros al pieței,  venind în întâmpinarea celor ce își doresc servicii ireproșabile de printare 3D în București. Prin studierea pieței am descoperit că există cazuri în care clienții nu primesc obiectul exact așa cum l-au cerut, de multe ori procedeul de print 3D durează mai mult decât li se comunică inițial, iar uneori angajații nu au un comportament respectuos.

Aceste exemple ne-au ajutat să înțelegem nevoile clienților noștri și ne-au motivat să oferim servicii mult mai bune, plasându-te pe tine pe primul loc. Apelând la noi pentru print 3D, scanare, proiectare sau consultanță, vei evita situațiile neplăcute pe care alte persoane le-au experiementat în colaborarea cu anumite firme din București.

Fiecare obiect realizat de către noi cu ajutorul procedeului de print 3D este întâi introdus într-un simulator pentru ca tu să vezi exact cum va arăta produsul final. În această etapă poți aduce orice modificări obiectului respectiv, pentru a te asigura că ideea îți este transpusă cu exactitate. Abia după ce ne asigurăm că modelul digital arată exact așa cum îți dorești, în cele mai mici detalii, îl introducem într-un printer 3D și îl transformăm în realitate.

Încă de la înființare și până acum, firma noastră a folosit imprimante 3D de cea mai bună calitate, produse de noi sau cumpărate de la companii de top, recunoscute pentru fiabilitatea produselor comercializate. Astfel, te asigurăm că produsele realizate prin procedeul de print 3D sunt rezistente, calitative și reprezintă cu exactitate modelele digitale create după ideile tale.

3D Printare Scanare nu este doar un loc în care poți găsi servicii de printare 3D, ci este un proiect de suflet al unor oameni pasionați de acest domeniu, care își folosesc experiența și cunoștințele acumulate de-a lungul timpului pentru a dezvolta industria de print 3D din România. Din acest motiv, membrii echipei noastre participă la conferințe și întâlniri din țară și din străinătate, de unde se informează cu privire la ultimele tendințe din domeniu și dezbat împreună cu alți specialiști subiecte de maxim interes din industrie.

Pentru orice întrebare legată de activitatea noastră, de procedeele de printare 3D folosite sau de serviciile oferite de firma noastră, ne poți trimite oricând un mesaj prin intermediul secțiunii de contact. Vom încerca să îți răspundem cât de repede putem și să te lămurim cu privire la subiectul abordat.  Împreună putem contribui la dezvoltarea industriei de proiectare și print 3D din România!