Proiecte

Membrii echipei 3D Print Scan au realizat de-a lungul timpului numeroase proiecte, cu grade diferite de dificultate, care ne-au ajutat să ne îmbunătățim tehnicile de lucru și să căpătăm experiența necesară pentru a face față oricărei provocări. Echipa noastră a colaborat cu firme importante din România și din străinătate, realizând obiecte diverse cu ajutorul procedeului de print 3D.

Fie că a fost nevoie de proiectare, scanare sau printare, 3D Printare Scanare a răspuns pozitiv provocărilor, iar rezultatele se pot observa cu ochiul liber. Partenerii noștri au fost de fiecare dată pe deplin mulțumiți și noi ne-am ales cu povești frumoase, prieteni de încredere și experiențe interesante.

Echipa noastră vă stă la dispoziție, indiferent de proiectul pentru care apelați la noi, iar împreună vom găsi cele mai bune soluții în orice situație ce necesită printare, scanare sau 3D design. Folosim imprimante 3D de la branduri renumite pentru calitatea produselor lor, iar astfel ne asigurăm că rezultatul se încadrează întotdeauna în cele mai înalte standarde. Mai sus veți găsi câteva exemple în care echipa 3D Print Scan a făcut față fără probleme unor situații speciale, ce păreau aproape imposibil de realizat.